Welkom » Gastenboek

Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een bericht achterlaat in ons gastenboek nadat u in ons appartement bent verbleven. We hopen uiteraard dat alles naar wens is verlopen en dat u weer eens een boeking bij ons doet.


Reactie plaatsen

Reacties

fam. Verhaeghe
4 maanden geleden

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het verhuren van jullie appartement in Tenerife. Het uitzicht was fenomenaal meer moet dat niet zijn. De zon was elke dag van de partij. Eén dag regen gehad, Alle gerief was aanwezig. Rust en stilte is er zeker ook aanwezig. We hebben een prachtige vakantie gehad.
Bedankt, Yves en Veerle Verhaeghe.

Math en Wilma Prevoo
2 jaar geleden

Beste Peter en Ina,
Ook in 2020 hebben we genoten van een mooie vakantie jullie appartement.

Mvgr.Math en Wilma

Hans & Anita
3 jaar geleden

Wij hebben genoten van onze vakantie in begin augustus. Het appartement is erg compleet, bedden liggen prima en het uitzicht is top! En geen handdoekje leggen bij het zwembad, echt een verademing!! Wij komen zeker terug!!

Bianca bosman
3 jaar geleden

We verblijven momenteel in Rocas del mar
Het is een heel fijn app
Alles is aanwezig in het app
Het is hier heerlijk rustig en dat is erg fijn om
Lekker bij te komen na een verbouwing en verhuizing
Het uitzicht is prachtig en we hebben al verschillende
Vissen en dolfijnen gezien
We komen hier zeker nog een terug
Gr van fam:bosman

Math en Wilma Prevoo
3 jaar geleden

Beste Ina en Peter,
Ook dit jaar hebben we weer 3 weken genoten in jullie mooie appartement. Volgende jaar zijn de datums weer gereserveerd.
Groetjes Math en Wilma

Wim Groeneveld
3 jaar geleden

Gisteren teruggekomen van een heerlijke vakantie in Tenerife.
Dit appartement was van alle gemakken voorzien waaronder een supergoed werkend WiFi. Prachtig uitzicht op een goed onderhouden zwembad en schitterende oceaan. Supermarkt op 100 meter afstand.
Wij komen hier graag nog eens terug!

Math en Wilma Prevoo
4 jaar geleden

Beste Peter en Ina,
We hebben genoten in jullie mooie appartement, wat een prachtig uitzicht. Het appartement is van alle gemakken voorzien en voldeed volledig aan onze verwachting.
Volgende jaar hopen we weer te kunnen genieten in jullie mooie appartement en het prachtige Tenerife met zijn lekkere temperatuur in januari. Bedankt voor jullie vertrouwen.

Heerco en Ineke Steen
6 jaar geleden

Dag Peter en Ina,
Wij hebben genoten van jullie appartement,alles aanwezig.
Heerlijke bedden.Met de huurauto hebben we mooie uitstapjes kunnen maken daardoor prachtig bloeiende amandelbomen gezien.
Wij komen volgend jaar weer terug.

Peter
7 jaar geleden

Wij hebben 10 dagen genoten van het fijne appartement Nr 107. Van alle gemakken voorzien, prachtig uitzicht op zee en zwembad. Voor het echte vertier rij je makkelijk naar de kustplaatsen los Cristianos, Playa del Americas en Costa Adeye. Maar wij waren blij als we weer terug waren in de rustige omgeving van het appartement.

Jan en Petra Toet
7 jaar geleden

Wij zijn in de meivakantie op Tenerife geweest! Wat was het heerlijk! De temperatuur, locatie en het appartement! Prachtig uitzicht, echt genieten en we komen zeker een keertje terug! Bedankt!